Nieuws

Lees hier het nieuws van onze laatste projecten en blijf op de hoogte van alles wat wij doen.

Wij zoeken een werkvoorbereider 22 maart 2023 Ter uitbreiding van ons team zoeken wij een werkvoorbereider (metaal). Klik hier voor de volledige vacature. Lees meer..
Spuitkist 13 februari 2023 Onlangs hebben we deze spuitkist gemaakt en gemonteerd.  Lees meer..
Keukenmeubilair op maat voor DHTC 14 december 2022 DHTC had voor de kantine nieuwe keukenmeubilair nodig. We hebben 2 verrijdbare tafels gemaakt, met een RVS blad tegen de muur aan. Tevens een stelling voor warmhoud apparatuur, ook met een RVS beschermplaat tegen de muur. Lees meer..
Deluge Skid blussysteem 7 december 2022 Voor InnoVfoam hebben wij deze Deluge Skid gebouwd. Dit blussysteem zit in een container. Lees meer..
Weefselkweek zaaglijn 21 november 2022 Voor een klant hebben wij deze weefselkweek zaaglijn machine opgeleverd. Deze machine zorgt ervoor dat de wortelplak wordt afgezaagd, voor het eenvoudig uit elkaar halen van het gewas. Lees meer..
Tainingsladders voor FMTC 31 oktober 2022 3 trainingsladders die wij geproduceerd, thermisch verzinkt en geplaatst hebben. Deze worden gebruikt bij FMTC als onderdeel van de 'werken op hoogte' training. Lees meer..
ICCP Clamps voor Deutsche Windtechnik 31 oktober 2022 Voor Deutsche Windtechnik hebben we ICCP Clamps gemaakt Lees meer..
Debris Caps 31 oktober 2022 Deze Debris Caps hebben wij de afgelopen tijd mogen maken voor BlueStream Offshore.   Lees meer..
Chain Grapnel 31 oktober 2022 Spoedklus: binnen 2 dagen hebben wij voor Acta Marine deze Chain Grapnel gemaakt voor het opvissen van o.a. kettingen die op de zeebodem liggen.     Lees meer..
Brandblusinstallatie gebouwd 17 oktober 2022 Wij zijn volledig gespecialiseerd en gecertificeerd in het lassen van leidingwerk, zodoende hebben wij weer een blus installatie gemaakt voor InnovFoam. Lees meer..
Brandblusinstallatie gemaakt voor InnovFoam 19 september 2022 Deze brandblusinstallatie hebben wij gemaakt voor InnovFoam. Wij zijn volledig gespecialiseerd en gecertificeerd in het lassen van leidingwerk. Tevens doen wij veel werk in lassen van staalleiding en RVS leidingen. Lees meer..
Snaren sorteermachine voor hyacinten 6 september 2022 Voor een klant hebben we een snaren sorteermachine ontwikkeld voor hyacinten. De snaren zijn uitlopend in de machine gemonteerd. De snelheid van de snaren is traploos regelbaar. De uitvoerband is voorzien van beweegbare schotten om te maat te bepalen. Achter de band worden smalle bandjes geplaatst om de bollen af te voeren. Lees meer..
Drive skid cable carousel 31 augustus 2022 Onlangs hebben wij deze Drive skid cable carousels gemaakt. Lees meer..
Fiets accu laad container 31 augustus 2022 Voor een klant die elektrische fietsen verhuurd, hebben wij een container gemodificeerd zodat alle fietsaccu's daar veilig in opgeladen kunnen worden. Lees meer..
Containers gemodificeerd 31 augustus 2022 De afgelopen tijd hebben wij weer diverse containers gemodificeerd, die voor verschillende doeleinden gebruikt gaan worden. Lees meer..
Band met ongelijke uitloop 17 juni 2022 Voor A.P.M. Klaver hebben we een band geleverd voor in de pellijn. De 4 banden hebben een ongelijke uitloop. Zo worden de bloembollen netjes verdeeld op de pelbanden. Lees meer..
Calla Rooimachine 4 november 2021 Voor Assembol hebben we een Nobels 2B rooimachine omgebouwd tot calla rooimachine. Na de graafketting hebben we een 2e ketting geplaatst. Hierna gaan de calla's over een korte zeef. Na de zeef komen ze op een spijlenband met een klopper in de band. Onder deze band is een zandafvoerband geplaatst die het zand terugvoert. Via… Lees meer..
Weefselkweek zaaglijn 4 november 2021 Weefselkweek Zaaglijn. Lijn om plakken weefselkweek door midden te zagen. De wortels worden er af gezaagd, zodat de plak makkelijker uit elkaar gehaald kan worden. Achter de zaag is een breker geplaatst om de plak alvast in kleinere stukken te breken.   Lees meer..
RVS Lamellen 13 april 2021 Wij hebben deze week bij een particuliere klant een RVS lamellen systeem geplaatst. De lamellen kunnen handmatig open en dicht gedraaid worden. Lees meer..
Diverse containers 1 februari 2021 We hebben weer diverse containers gemodificeerd, waaronder een explosievrije container.   Lees meer..