UV kap 950_1 met transportbanden systeem.

22-07-2020

UV kap 950_1 voorzien van 3 UV-C lampen. Onder de lampen een transportbanden systeem. Het product valt bij iedere overgang van banden. Hierdoor keert het product en kan het aan alle zijden belicht worden.

Schimmels, bacteriën en virussen hebben hierdoor geen kans.

Afgeleverde containers

22-06-2020

De laatste tijd weer vele containers verbouwd en afgeleverd. Ramen, deuren, luiken in wanden gemaakt. Containers geïsoleerd. Nieuwe vloer in container etc. Hieronder een paar foto’s ter illustratie.

Container geïsoleerd en voorzien van kraanrail

Afbeelding 1 van 11

Bevestigingsrail aan de wanden.

UV kap voor blue berries

20-04-2020

Deze UV kap is voorzien van 30 UV XL modules. De kap wordt op een MAF sorteermachine geplaatst. Met deze kap worden blauwe bessen (blue berries) ontdaan van schimmels en bacteriën .

Weefselkweeklijn Roselily

05-12-2014

Lelie weefselkweek verwerken. Lof wordt afgemaaid. Wortels worden afgezaagd. Daarna met de hand verwerkt.

Gaasbakkenkantelaar

14-07-2014

Een filmpje over het afstapelen en legen van gaasbakken met bloembollen.

Juni-14 Mobilisatie Bluestream op de Strill Server

22-06-2014

Van Bluestream heeft VDR de opdracht gekregen om diverse constructies te maken voor een offshore operatie. In deze operatie moest een 114 meter lange kabel worden vervangen op de bodem van de Noordzee.

SAMSUNG CSC

Voor dit project heeft VDR een eigen chute ontworpen die voor een bepaalde periode kan worden gehuurd. Deze chute moest ervoor zorgen dat de kabel netjes van boord af werd begeleid, de zee in.

Naast het maken van de chute en de diverse constructies, heeft VDR ook zorg gedragen van de mobilisatie hiervan.

Het schip waarop de mobilisatie plaats heeft gevonden is de Strill Server. Dit schip is in 2014 gebouwd in Noorwegen. Voor de Strill Server is dit het eerste project sinds de nieuwbouw.