Containerbouw

containerbouw-header

Bij ons kunt u terecht voor alle soorten containerbouw in Nederland. Wij verkopen diverse soorten zeecontainers en bouwen deze volledig voor u om. Dit kan gaan om kleine aanpassingen, maar ook om grote aanpassingen, zoals Lloyds- en DNV-gecertificeerde modificaties. Dit kan voor 5ft containers tot 45ft containers! De containerbouw in Nederland is razend populair en een zeecontainer kan gebruikt worden voor verschillende doeleinden. Transport is tegenwoordig maar een van de vele mogelijkheden!

Onze service voor containerbouw

U vindt complete containerparken bij VDR die gebruikt worden als bijvoorbeeld brandweeroefencentra. Wij bieden verschillende zeecontainers te koop aan voor diverse doeleinden. Op onze eigen afdeling Engineering maken wij 3d-tekeningen van onze containerbouw uit Nederland. Zo krijgt de klant een realistisch beeld hoe het resultaat eruit komt te zien,. Wij verkopen ook gecertificeerde offshore-containers. Deze kunnen we op de korte termijn leveren. Daarnaast voeren we modificaties snel uit, indien u akkoord gaat met ons ontwerp. Op verzoek voorzien wij de containers ook van isolatiemateriaal en van een drielaags-coating, die is voorzien van een certificaat. De containerbouw in Nederland heeft veel voordelen. Zo is het een goedkope bedrijfs- of priv√©oplossing. Denk er eens aan om een kantoorcontainer op uw eigen terrein te hebben. Dit scheelt enorm in kosten in vergelijking met het huren of kopen van een compleet pand. De prijs van een zeecontainer hangt uiteraard af van verschillende factoren, waaronder de grootte en de modificaties u wilt laten uitvoeren. Gelukkig zorgen wij er met onze service voor dat u zo goed mogelijk hierover ge√Įnformeerd wordt.

Ontdek de eindeloze mogelijkheden

Bent u nog op zoek naar een opslagplaats of heeft u een andere toepassing in gedachte voor onze zeecontainers? Laat het dan uitvoeren door onze specialisten in containerbouw in Nederland! Wij zijn gevestigd in Anna Paulowna en helpen u graag met het verbouwen van een container. Wilt u meer weten over ons bedrijf? Dan vertellen we u graag meer.