Over VDR

Van toen tot nu
In 1995 is ons bedrijf opgericht in Callantsoog. De werkzaamheden bestonden voornamelijk uit het vervaardigen van machines voor de bloembollenteelt. Na een aantal jaar werd het pand te klein. Op dat moment zijn we verhuisd naar industrieterrein Kruiswijk te Anna Paulowna.

Verschillende werkzaamheden
Door te investeren in goede machines voor de werkplaats, zijn we in staat om (bijna) alles te maken. Machines voor op het land, machines voor in de schuur, oefencentra voor de brandweer, entresol vloeren en werkzaamheden t.b.v. De offshore. We vervaardigen ook goederenliften. Hiervan doen wij de volledige staalconstructie. Daarnaast maken we ook liftonderdelen. Als u ruimte tekort heeft kunnen wij een verdiepingsvloer maken die zorgt dat uw ruimte wordt verdubbeld.

Voorname werkzaamheden
Vanaf 2008 zijn we ons meer en meer gaan focussen op de offshore sector. De offshore is nu ook onze voornaamste bezigheid geworden. In aanvulling op het inspecteren, repareren, onderhoud, wijzigen, installeren en construciewerk aan boord van de werkboten, fabriceren we ook speciale stalen, roestvrijstralen en aluminium constructies. Ook beschikken wij over een breed assortiment gereedschappen.

Verschillende machines
Wij bezitten o.a. de volgende machines:

  • Knipschaar, 3m breed. Hiermee kunnen we een dikte knippen van 13 mm.
  • Kantbank 3,7m breed. Hiermee hebben wij 150 ton perskracht en kunnen wij een plaatdikte van 10 mm dik bewerken.
  • Uithoekschaar. Te gebruiken voor plaatwerk tot 8 mm dik.
  • Ponsmachine.
  • CNC plasmasnijtafel, gaat tot 12mm dik.
  • Wals, hiermee walsen we tot 3m breed.

Als u denkt dat onze mensen en machines u kunnen helpen, neem dan gerust contact met ons op voor een informatief gesprek.