Offshore

offshore-header

Kernactiviteit
Sinds 2008 zijn we ons steeds meer gaan focussen op de offshore sector en dat is inmiddels onze kernactiviteit geworden. In aanvulling op inspectie, reparatie, onderhoud, modificatie, installatie-en bouwwerkzaamheden aan boord van werkboten, vervaardigen wij ook speciale constructies in staal, roestvrij staal en aluminium. Wij leveren ook verschillende instrumenten. Met onze ervaren medewerkers, kunnen we elke uitdaging aan!

All-round service provider
Met bijna 20 medewerkers is Van Dijk & Ruijgrok (VDR) BV 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar beschikbaar als onafhankelijke dienstverlener. Rederijen en aannemers doen vaak een beroep op de deskundigheid van ons bedrijf ,voor het uitvoeren van noodzakelijke inspecties, reparaties, onderhoud, modificaties, constructies en diverse installatiewerkzaamheden aan boord van hun werkboten. Onze opdrachtgevers zijn voornamelijk actief in de volgende sectoren:

  • Olie & gas offshore
  • Aanleg van windmolenparken
  • Baggeren
  • Zeebodemonderzoek

Speciale constructies
Wij hebben ruime ervaring op het gebied van snelle mobilisatie en demobilisatie van werkboten, waaronder diving support schepen en seismische onderzoeksschepen. Voor werk aan boord kunnen we een beroep doen op ons team van zeer ervaren en flexibel personeel.

Onze medewerkers zijn uitgerust met mobiele lasapparatuur en generatoren. Wij opereren in alle zeehavens in Nederland Belgiƫ en Duitsland.