10 ft container kopen

Coaten op verzoek

Verschillende formaten

Erkend en gecertificeerd

Een 10 ft container is ideaal om te kopen voor onder andere de opslag van uw bedrijfsgoederen. De container is ongeveer drie meter lang, twee meter breed en twee meter hoog. Daarmee is het niet de meest geschikte container om te laten ombouwen tot kantoor of woning. Zoekt u naar een extra ruimte om goederen op te slaan, maar wilt u geen grote container aanschaffen? Dan heeft u er door een 10 ft container te kopen een multifunctionele opslagcontainer bij!

Heeft u een vraag of interesse?

Waarom is een 10 ft container geschikt om te kopen?

Bij VDR bieden we een breed scala aan zeecontainers te koop aan. Bij ons kunt u terecht voor alle soorten speciaalbouw van containers. De aanpassingen van de zeecontainers verschillen. Zo is het mogelijk te kiezen voor een kleine aanpassing tot een Lloyds- en DNV-gecertificeerde aanpassing. We raden u aan een 10 ft container te kopen als u permanent of tijdelijk goederen wilt opslaan op uw priv├ęterrein of bedrijfsterrein. Echter is deze container ook goed bruikbaar als schuur, fietsenstalling of verblijf voor bijvoorbeeld waakhonden. Dankzij deze grootte container heeft u binnen een handomdraai extra opbergruime, watu weer ruimte scheelt in uw bedrijf. Heeft u echter nog meer ruimte nodig en is het kopen van een 10 ft container niet genoeg? Dan kunt u bij ons ook terecht voor 20 ft containers.

container

Neem contact met ons op en zorg voor extra opbergruimte met onze zeecontainers

Bent u nog op zoek naar een oplossing voor extra opbergruimte voor uw bedrijf? Dan raden we u zeker aan om bij ons een 10 ft container te kopen. U kunt zelf kiezen of u de buitenkant behoudt of dat u er een mooie coating overheen wilt. Naast containerbouw zijn wij nog aanbieder van diverse andere services vanuit Anna Paulowna. Zo zijn we ook werkzaam in de machinebouw en de agrarische sector. Heeft u vragen aan ons of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0223-523591 of een e-mail te sturen naar info@vdr-ap.nl.