20 ft container kopen

Coaten op verzoek

Verschillende formaten

Erkend en gecertificeerd

Een 20 ft container kopen, kan eenvoudig bij VDR. Wij zijn gespecialiseerd in containerbouw en helpen u graag met de modificaties van zeecontainers. Inmiddels hebben we al diverse succesvolle projecten gerealiseerd. Afhankelijk van welk doel u voor ogen heeft, adviseren wij u of u het beste een 10 ft, 20 ft of 40 ft container kunt kopen.

Heeft u een vraag of interesse?

De mogelijkheden wanneer u een 20 ft container gaat kopen

Een 20 ft container is een slag groter dan een 10 ft container en heeft daarom meer mogelijkheden qua modificaties. U kunt hem bijvoorbeeld gebruiken als grote schuur in uw tuin of voor bedrijfsdoeleinden. Zo creƫert u binnen een oogwenk een goede fietsenstalling voor uw personeel of maakt u er een multifunctioneel, klein kantoor van. Met het kopen van een 20 ft container heeft u ontelbaar veel mogelijkheden. U kunt er een nieuw bedrijf in starten, door hem bijvoorbeeld te gebruiken als etenskraampje of pop-upstore. Als u echter een container voor een grote toepassing nodig heeft, is een 40 ft container de beste oplossing. Deze is groot genoeg om een tiny house of een zwembad van te maken. De aanschaf van een zeecontainer is bij ons eenvoudig en voordelig. Bij ons schaf je voor een gunstige prijs een zeecontainer aan, waarna onze specialisten, tegen extra tarieven, deze naar uw wensen modificeren. Onze modificaties voeren we uit tegen extra tarieven en het is belangrijk dat u, voordat u de 20 ft container gaat kopen, bij de gemeente informeert naar de vergunningen.

container

Bel ons op en informeer naar onze service

Wilt u meer informatie over alles wat wij voor u kunnen betekenen wanneer u ervoor kiest om bij ons een 20 ft container te kopen? Dan bereikt u ons eenvoudig door contact met ons op de nemen. U belt ons kantoor in Anna Paulowna op 0223-523591 of u stuurt een e-mail naar info@vdr-ap.nl. Naast containerbouw verlenen we ook diensten in de offshore-sector.