40 ft container kopen

Coaten op verzoek

Verschillende formaten

Erkend en gecertificeerd

Kies er net als vele voorgangers voor om een 40 ft container te kopen en te modificeren. Een 40 ft container is een van ’s werelds meest verkochte zeecontainers. Dit komt doordat hij praktische afmetingen heeft waar u veel mogelijkheden mee heeft. Hij is over het algemeen 12 meter lang, 2,35 meter breed en 2,39 meter hoog. Hierdoor is de 40 ft container geschikt voor allerlei modificaties en raden wij bij VDR u zeker aan deze te kopen!

Heeft u een vraag of interesse?

Waarom is een 40 ft container kopen een aanrader?

Met een 40 ft container beschikt u over een tal van mogelijkheden voor zowel privé als zakelijk gebruik. Ze zijn ideaal om te veranderen in een tiny house of een kantoor. Uiteraard kunt u deze ook gebruiken als extra opslagruimte, net als een 10 ft container, maar de container neemt wel de nodige ruimte in beslag. De container is ook ideaal om te veranderen in paardenstal of een strandhuisje. Dat is goedkoper dan deze twee opties zelf te laten bouwen, omdat hier de nodige materiaalkosten bij komen kijken. Uiteraard moet u wel een vergunning aanvragen, dus met de aanschafkosten bent u er nog niet. Bij onze containerbouw helpen we u graag met de modificatie van de 40 ft container, als u deze gaat kopen. Met onze 3d-tekeningen weet u precies hoe het eindresultaat eruit komt te zien en gaat u akkoord wanneer u tevreden bent. Wij zijn een service- en bouwbedrijf en zijn daardoor van alle markten thuis.

container

Laat een container ombouwen naar uw wensen

Bent u enthousiast geworden over het kopen van een 40 ft container? Wij helpen u graag met de aanschaf hiervan en laten u zien welke mogelijkheden er allemaal zijn. Neem contact op met ons bedrijf in Anna Paulowna door te bellen naar 0223-523591 of een e-mail te sturen naar info@vdr-ap.nl.