Agrarisch nieuws

Wij zoeken een tekenaar 31 januari 2024 Ter uitbreiding van ons team zoeken wij een tekenaar (metaal). Klik hier voor de volledige vacature. Lees meer..
Brand in één van onze 3 hallen – nog 100% operationeel 3 april 2023 Afgelopen vrijdag 31 maart hebben wij brand gehad in één van onze 3 bedrijfshallen. Hierbij is dat pand helemaal afgebrand. Desondanks zijn wij nog 100% operationeel in onze 2 andere bedrijfshallen en in de buitendienst. Er komt natuurlijk veel kijken bij zo'n brand. Wij zijn o.a. hard op zoek naar een andere tijdelijke locatie. Tegelijkertijd… Lees meer..
Wij zoeken een werkvoorbereider 22 maart 2023 Ter uitbreiding van ons team zoeken wij een werkvoorbereider (metaal). Klik hier voor de volledige vacature. Lees meer..
Spuitkist 13 februari 2023 Onlangs hebben we deze spuitkist gemaakt en gemonteerd.  Lees meer..
Weefselkweek zaaglijn 21 november 2022 Voor een klant hebben wij deze weefselkweek zaaglijn machine opgeleverd. Deze machine zorgt ervoor dat de wortelplak wordt afgezaagd, voor het eenvoudig uit elkaar halen van het gewas. Lees meer..
Snaren sorteermachine voor hyacinten 6 september 2022 Voor een klant hebben we een snaren sorteermachine ontwikkeld voor hyacinten. De snaren zijn uitlopend in de machine gemonteerd. De snelheid van de snaren is traploos regelbaar. De uitvoerband is voorzien van beweegbare schotten om te maat te bepalen. Achter de band worden smalle bandjes geplaatst om de bollen af te voeren. Lees meer..
Band met ongelijke uitloop 17 juni 2022 Voor A.P.M. Klaver hebben we een band geleverd voor in de pellijn. De 4 banden hebben een ongelijke uitloop. Zo worden de bloembollen netjes verdeeld op de pelbanden. Lees meer..
Calla Rooimachine 4 november 2021 Voor Assembol hebben we een Nobels 2B rooimachine omgebouwd tot calla rooimachine. Na de graafketting hebben we een 2e ketting geplaatst. Hierna gaan de calla's over een korte zeef. Na de zeef komen ze op een spijlenband met een klopper in de band. Onder deze band is een zandafvoerband geplaatst die het zand terugvoert. Via… Lees meer..
Weefselkweek zaaglijn 4 november 2021 Weefselkweek Zaaglijn. Lijn om plakken weefselkweek door midden te zagen. De wortels worden er af gezaagd, zodat de plak makkelijker uit elkaar gehaald kan worden. Achter de zaag is een breker geplaatst om de plak alvast in kleinere stukken te breken.   Lees meer..
UV kap 950_1 met transportbanden systeem. 22 juli 2020 UV kap 950_1 voorzien van 3 UV-C lampen. Onder de lampen een transportbanden systeem. Het product valt bij iedere overgang van banden. Hierdoor keert het product en kan het aan alle zijden belicht worden. Schimmels, bacteriën en virussen hebben hierdoor geen kans. Lees meer..