Kantoorcontainer

Coaten op verzoek

Verschillende formaten

Erkend en gecertificeerd

Wanneer u kiest voor een kantoorcontainer, brengt dat vele voordelen met zich mee. Bij VDR kunt u terecht voor allerlei soorten speciaalbouw van containers. U kiest voor een gewenste maat container en wij coaten deze op verzoek. Wilt u een kantoor op maat laten maken? Bekijk dan al onze mogelijkheden voor een kantoorcontainer.

Heeft u een vraag of interesse?

De voordelen van een kantoorcontainer

Een kantoorcontainer kost bij uitstek veel minder dan wanneer u uw kantoor wilt vestigen in een bedrijfspand. De prijs van een zeecontainer ligt namelijk lager dan wanneer u zelf een kantoor wilt bouwen van staal-, hout- of metselwerk of wilt huren. Een kantoorcontainer is niet alleen een tijdelijke oplossing, maar biedt ook mogelijkheden voor een permanente vestiging. Als u bijvoorbeeld gaat verhuizen of aan het verbouwen bent, heeft u in een container alles wat u tijdelijk nodig heeft. Bij ons heeft u de keuze of u de buitenkant van de container wilt behouden of dat u hier een coating overheen wilt. Wij bouwen de container om, zodat u van al uw behoeften bent voorzien en hier jarenlang plezier van heeft!

container

Kies voor een goedkope kantoorhuisvesting

Ziet u een kantoorcontainer als dé oplossing voor uw kantoor? Informeer dan bij ons naar alle mogelijkheden. Wij vertellen u graag meer over onze diensten vanuit Anna Paulowna. Naast de containerbouw zijn wij namelijk ook uw dienstverlener in de offshore-sector. Wilt u hier meer informatie over? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0223-523591 of een e-mail te sturen naar info@vdr-ap.nl.