Prijs zeecontainer

Coaten op verzoek

Verschillende formaten

Erkend en gecertificeerd

De prijs van een zeecontainer wordt bepaald door verschillende factoren. Bij VDR doen we er alles aan om u een zeecontainer aan te bieden voor een zo laag mogelijke kostprijs en modificatiekosten. We houden rekening met uw wensen en budget. We vertellen u graag meer over hoe de prijs van een zeecontainer bij ons tot stand komt.

Heeft u een vraag of interesse?

Wat bepaalt de prijs van een zeecontainer?

De eerste vraag die u zichzelf moet stellen als u een zeecontainer wilt aanschaffen, is of u deze wilt huren of kopen. Als u er grote plannen mee heeft en een volledige modificatie wilt uitvoeren, zult u deze moeten kopen. Indien u de container enkel wilt gebruiken voor opslag, is huren uiteraard ook een optie. Het nadeel aan het huren van een zeecontainer is dat de waarde hiervan zakt en dat u wel nog steeds hetzelfde bedrag per maand of jaar betaalt. Gezien de prijs raden wij u daarom aan een zeecontainer te kopen als u deze voor langere tijd wilt gebruiken. Ook het formaat is natuurlijk belangrijk. Een 20 ft zeecontainer is goedkoper dan een container met een grootte van 40 ft. Daarnaast is een gebruikte zeecontainer altijd voordeliger dan een gloednieuwe en aan de hand van de hoeveelheid modificaties die er moeten worden verricht, lopen de kosten ook nog verder op. In de containerbouw dient u met al deze factoren rekening te houden wanneer we de prijs van uw zeecontainer bepalen.

container

Kies voor de beste prijs-kwaliteitverhouding

Wilt u meer informatie hebben over de prijs van een zeecontainer, die u mogelijk aan wilt schaffen? Wij helpen u hier graag mee. Aan de hand van uw wensen kunnen we een kostenindicatie geven en schetsen we zelfs in 3d het ontwerp dat u voor ogen heeft voor uw container. U neemt contact met ons kantoor in Anna Paulowna op door te bellen naar 0223-523591 of een e-mail te sturen naar info@vdr-ap.nl. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor machinebouw in de agrarische sector.