Zeecontainer isoleren

Coaten op verzoek

Verschillende formaten

Erkend en gecertificeerd

Als u een zeecontainer wilt gebruiken als kantoor of woonruimte, is het belangrijk om deze goed te laten isoleren. Bij VDR regelen we dit voor u. Wij bieden een uitgebreide modificatieservice waarbij we met u rond de tafel zitten en alle mogelijkheden en tarieven bespreken. Door middel van een 3d-tekening ziet u precies hoe uw zeecontainer eruit komt te zien en wat wij eraan gaan doen om deze te isoleren.

Heeft u een vraag of interesse?

Uw zeecontainer laten isoleren en ombouwen

Met een zeecontainer kunt u alle kanten uit. Een van de vele modificaties die mensen laten doen is er een kantoorruimte of tiny house van maken. Bij VDR hebben we verschillende zeecontainers te koop van diverse maten. U kunt kiezen tussen nieuwe en al eerder gebruikte containers. De gebruikte containers kosten uiteraard minder. Vervolgens geeft u aan ons uw wensen door en kijken wij hoe wij uw zeecontainer het beste kunnen isoleren. Een kantoorruimte is bijvoorbeeld belangrijk om te isoleren, omdat het anders te warm of te koud wordt. Ook wilt u niet dat uw container te gehorig is. Daaromis een goede geluidisolatie ook belangrijk. De prijs is afhankelijk van het aantal aanpassingen dat u aan de container wilt verrichten. Wij adviseren u om de container te realiseren die u voor ogen heeft.

container

Zorg voor een duurzame en geluidsdichte container

Als u graag een zeecontainer wilt kopen, laten verbouwen en laten isoleren schakelt u ons bedrijf in. Wij helpen u en vertellen u graag meer over onze service en dienstverlening. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om de hele container te voorzien van een coating, zodat hij er meteen een stuk fraaier uitziet. Naast de containerbouw zijn wij een service- en bouwbedrijf voor verschillende sectoren. Wilt u meer informatie over ons bedrijf in Anna Paulowna? Dan neemt u contact met ons op door te bellen naar 0223-523591 of een e-mail te sturen naar info@vdr-ap.nl.