Zeecontainer ombouwen

Coaten op verzoek

Verschillende formaten

Erkend en gecertificeerd

Bij ons kunt u terecht als u een zeecontainer wil laten ombouwen tot een andere voorziening. Zeecontainers zijn tegenwoordig een trend en ze zijn ontzettend multifunctioneel. Bij VDR zorgen we regelmatig voor de ombouw van een zeecontainer van onder andere de merken Sedna en CBOX. We zijn aanbieder van verschillende soorten zeecontainers die allemaal geschikt zijn voor andere doeleinden.

Heeft u een vraag of interesse?

Verschillende formaten zeecontainer laten ombouwen

Afhankelijk van het formaat zeecontainer dat u wilt kopen, zijn er diverse mogelijkheden om deze te laten ombouwen. Neem bijvoorbeeld een zeecontainer van 10 ft: deze is ideaal om te gebruiken als fietsenstalling of als extra schuur in de tuin waar u uw opslag in kwijt kunt. In feite hoeft hier niet eens veel aan te gebeuren, want als u deze container door ons laat voorzien van een nieuwe coating, staat deze stijlvol in uw tuin of op uw bedrijfsterrein. Een 20 ft zeecontainer is een slag groter en heeft daarmee meer mogelijkheden. Wilt u bijvoorbeeld een tijdelijke kantoorhuisvesting of zoekt u als particulier naar een tuinhuis? Dan is het ombouwen van deze zeecontainer wat u nodig heeft. Voor de echte grote oplossingen zoals een woning in een zeecontainer of een container gebruiken als zwembad, is een zeecontainer van 40 ft de beste keuze.

container

Kies voor het juiste formaat en ervaar de multifunctionaliteit

Bent u een voorstander van slimme oplossingen van zeecontainers en wilt u er zelf een laten ombouwen? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder. U bereikt ons door te bellen naar 0223-523591 of een e-mail te sturen naar info@vdr-ap.nl. Wij vertellen u ook graag meer over ons bedrijf als u dat wenst.