Zeecontainers te koop

Coaten op verzoek

Verschillende formaten

Erkend en gecertificeerd

Bij VDR zijn er diverse zeecontainers te koop van verschillende merken, zoals Sedna en CBOX, en formaten. Zeecontainers zijn uiterst geschikt voor andere doeleinden dan transport. Zo dienen ze onder andere als opbergruimte voor uw bedrijfsgoederen of kunt u ze ombouwen tot kantoor. Ook voor particulier gebruik zijn er talloze oplossingen te bedenken. Bent u benieuwd wat u allemaal kunt doen met de zeecontainers die wij te koop aanbieden? Wij vertellen het u graag.

Heeft u een vraag of interesse?

Waarom bieden wij zeecontainers te koop aan?

De zeecontainers die bij ons te koop zijn, kunt u volledig verbouwen en een andere bestemming geven. Voor zakelijk gebruik kunt u hier bijvoorbeeld kantoorcontainers of paardenboxen van maken, of wat dacht u van strandhuisjes die u vervolgens verkoopt of verhuurt? Ook voor brandoefeningen zijn zeecontainers ideaal. Zo zijn er complete containerparken die dienen als brandweeroefencentrum. Als u geïnteresseerd bent in het verbouwen van een container, bieden wij de service om u eerst door middel van een 3d-tekening een duidelijke weergave te geven van het ontwerp van de container. Wij zorgen ook voor de isolatie van de container en voeren het project helemaal naar wens uit. Onze zeecontainers zijn dus niet zomaar te koop, we overzien het hele project van de aanschaf van de container tot aan het eindproduct.

container

Schaf uw zeecontainer aan en profiteer van echt vakmanschap

Heeft u een goede bestemming voor een zeecontainer en weet u precies hoe u deze wil laten verbouwen? Bekijk dan naar zeecontainers wij in Anna Paulowna te koop aanbieden en profiteer van de beste service. Heeft u vragen over het ombouwen van een zeecontainer of de coating hiervan? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0223-523591 of een e-mail te sturen naar info@vdr-ap.nl. Naast containerbouw zijn wij ook expert op andere gebieden. We vertellen u graag meer over ons bedrijf.